Welkom in deze uitzonderlijke villa die momenteel dienstdoet als woonhuis en succesvolle B&B. De woning dateert van 2001 en in 2005 werd er een volledig vergunde B&B bijgebouwd. Beide woningen zijn op een slimme manier ingeplant zodat elk zijn eigen identiteit en privacy heeft en toch bijzonder mooi op elkaar aansluiten. De volledige woning is gebouwd gebruikmakend van  kwaliteitsvolle materialen en behoud van authentieke elementen. De oude gemetste waterput is nog een leuke herinnering aan de voormalige bloemisterij die hier gevestigd was. Originele 18de -eeuwse metalen deuren, Boomse pannen, een gevel in scheepsplanken en oude paapsteen in kruisverband geven het geheel een klassevolle uitstraling waar je nog vele jaren zonder zorgen kan genieten. Want genieten doe je hier. Alle ruimtes sluiten perfect op elkaar aan met een mooi zicht op de tuin en omringende velden. Van zodra het weer het toelaat gaan hier de ramen open en heb je meteen toegang tot één van de  zonnige terrassen. En door de zuid gerichte ligging kan je hier de hele dag genieten van al het moois dat de tuin te bieden heeft. 

Met maar liefst 7 slaapkamers, 5 badkamers en verzorgde welnessruimte biedt deze woning een overvloed aan mogelijkheden. Los van een B&B is het geheel uiterst geschikt voor een groot gezin, een co-housing project, vrij beroep of woon/werk combinatie met een afzonderlijke praktijkruimte. Ruimte, karakter en mogelijkheden in overvloed. En dat in een aangename gastvrije buurt waar je volop kan genieten van je privacy. 

 

 

verkocht!

GEBOUWD
GEBOUWD

2001

Gerenoveerd
Gerenoveerd

2005

TERREIN
TERREIN

1.500 m²

WONING
WONING

477 m²

KAMERS
KAMERS

7

BADKAMERS
BADKAMERS

5

Uitrusting

Centrale verwarming gas
Regenwaterrecuperatie
Authentieke waterput
Houtkachel
Welness kelder
Infrarood sauna
Finse sauna
Bubbelbad
Relaxruimte

Gasfornuis
Oven
Vaatwas
Koelkast
Koele berging
Motorberging
Fietsenberging
Werkplaats
Winterberging
Aangelegde tuin met terrassen

Woordje van de eigenaar:

Hallo, wij zijn Tom, Birgit, Jo en Jef. We zijn een levendig, actief gezin en geboren en getogen in de prachtige kasteelgemeente Laarne. Na onze studies in Gent bleven we daar, met volle goesting, een paar extra jaartjes plakken. Met de geboorte van onze kinderen zijn we teruggekeerd naar Laarne en namen onze intrek in de Termstraat. Birgit, toen werkzaam als textielingenieur, nam het heft in eigen handen en besloot in 2005 ‘het Groene Genoegen’ te openen, een bloeiende B&B met 4 kamers en welnessfaciliteiten. Een nieuwe vleugel werd via een stijlvolle corridor verbonden met het woonhuis en www.groenegenoegen.be was geboren. In de week vinden vooral zakenmensen de weg naar onze stek terwijl in het weekend veel toeristen over de vloer komen. Er is steeds een hoge bezettingsgraad en we hebben een fiere score van 9,5/10 op Booking.com.  Omzet en cijfers zijn op aanvraag in te kijken. Nu onze kinderen genieten van het studentenleven zijn wij klaar voor een nieuw avontuur en verhuizen terug naar onze oude liefde Gent. Een karaktervolle woning in het Elisabeth Begijnhof wordt onze nieuwe uitvalsbasis. Uiteraard kijken we er enorm naar uit maar we zullen de gezelligheid en authentieke karakter van deze woning zeker missen. We hebben er al die jaren met hart en ziel gewoond en alles met zorg onderhouden. Kom gerust langs en laat je verrassen, want aan mogelijkheden is hier absoluut geen gebrek. We vertellen jullie er dan ook graag alles over tijdens een persoonlijke rondleiding. 

Tot binnenkort!

 

 

 

 

CONTACTEER tom

In de buurt

Deze unieke volledig vrijstaande woning is gelegen in een veilige en rustige straat waar enkel lokaal verkeer passeert. De straat geldt trouwens als één van de mooiste straten van de gemeente. Vanuit het centraal gelegen Laarne (Gent 10 km, Brussel 40 km, Antwerpen 40 km) heb je met de wagen een snelle verbinding met de E17 en E40. De bus brengt je zo naar Gent of Wetteren en sporen doe je gemakkelijk via het station van Wetteren dat goede connecties heeft met de omliggende steden. Op minder dan 1 km zijn er verschillende goede scholen. Nadien is er ruimte voor ontspanning bij één van de sportclubs of speelpleinen die Laarne rijk is. Kom zeker deze rustige streek eens verkennen want met een ligging vlakbij het Kasteel van Laarne ligt onze woning op één van de mooiste fiets- en wandelroutes van Vlaanderen. 

Agent

Tom

Phone Calls 015 64 84 64 Message info@hellohome.be

Stuur een bericht naar Tom.

  ADRES

  Termstraat 43

  9270 Laarne

  CONTACT

  VERKOCHT

  BEZICHTIGINGEN

  Kijkdagen na afspraak

  op 22, 23, 29, 30 juni en 5, 6 juli

  BESCHIKBAAR

  In overleg met eigenaar.

  Zelf je woning verkopen?

  Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

  Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

  bezoek Hello Home

  Powered by hellohome.be

  Slim verkopen, zonder makelaar.

  Share This